Wachtwoord vergeten

Wachtwoord kwijt

Heeft u zich aangemeld voor het Last Minute aanbod en de 40 euro korting en u bent uw wachtwoord om in te loggen vergeten? Geen punt, voer hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u het wachtwoord toe.


 

Laat u eens verrassen!

Over ons

De beste vakantiehuizen voor de laagste prijs, die vindt u alleen op www.lastminutevakanties.eu. Een unieke website, waar u wekelijks aanbiedingen ontvangt, die aansluiten bij uw wensen. U ontvangt alleen die huizen waar u kunt profiteren van een mooie Last Minute korting. Steeds meer mensen zoeken via het internet naar Last-Minutes. Dat is niet verwonderlijk, het kan immers veel geld schelen. Hoe later u zoekt, hoe hoger de korting. Houdt er wel rekening mee dat het aanbod kleiner wordt dicht bij de aankomstdatum.

Daarom kunt u bij www.lastminutevakanties.eu al vanaf 9 weken voor aankomst profiteren van Last Minute kortingen op heel veel vakantiehuizen.

Vindt u het ook zo jammer wanneer u een leuke woning gevonden heeft, deze niet meer beschikbaar blijkt te zijn wanneer u gaat boeken? Wij doorzoeken het aanbod van verschillende reisorganisaties en wij sturen u alleen die woningen die nog vrij zijn en overeenkomen met uw wensen toe, altijd met een mooie last-minute korting.

www.lastminutevakanties.eu is onderdeel van Bungalow.Net. Wij zijn lid van Thuiswinkel Waarborg. Alle reserveringen worden dus vertrouwd afgehandeld. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 23:00 op telefoonnummer 0031 (0)38-333 01 01.

Alle Last-Minute aanbiedingen worden gezocht op basis van een profiel. Maak hieronder een profiel aan of log-in.

Maak een profiel aan door uw emailadres in te vullen en een wachtwoord te kiezen!

Wachtwoord vergeten


Maak automatisch een profiel aan door in te loggen via:

Naar boven