Wachtwoord vergeten

Wachtwoord kwijt

Heeft u zich aangemeld voor het Last Minute aanbod en de 40 euro korting en u bent uw wachtwoord om in te loggen vergeten? Geen punt, voer hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u het wachtwoord toe.


 

Laat u eens verrassen!

Alle Last-Minute aanbiedingen worden gezocht op basis van een profiel. Maak hieronder een profiel aan of log-in.

Maak een profiel aan door uw emailadres in te vullen en een wachtwoord te kiezen!

Wachtwoord vergeten


Maak automatisch een profiel aan door in te loggen via:

Classificatiesysteem

Ieder huis wordt zorgvuldig geïnspecteerd en aan de hand van een objectief classificatieformulier ingedeeld in 1 tot 5 sterren; van eenvoudig tot luxe.

* Zeer eenvoudige accommodatie, doelmatig ingericht. Geschikt voor de vakantieganger die tevreden is met basiscomfort in de woning.

** Accommodatie voorzien van eenvoudige inrichting. Geschikt voor de vakantieganger die genoegen neemt met een beperkte mate van comfort en een scherpe prijs/kwaliteit verhouding wenst.

*** Verzorgde accommodatie die voorzien is van het alledaagse comfort. Geschikt voor de vakantieganger die een goede kwalitatieve woning zoeken.

**** Comfortabele, sfeervolle accommodatie vaak voorzien van luxe faciliteiten die uw verblijf net dat beetje extra geven. Geschikt voor de vakantieganger die waarde hechten aan goede kwaliteit en comfort

***** Luxe accommodatie van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoet. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken. Geschikt voor de meest veeleisende vakantieganger voor wie kwaliteit en luxe zeer belangrijk is.

Spelregels

Hoe werkt de korting bij www.lastminutevakanties.eu. U meldt zich aan op de website en u ontvangt direct een bedrag van 40 euro korting in uw spaarpotje. Daarnaast kunt u vrienden uitnodigen voor extra korting. Voor elke vriend die zich aanmeldt op de site ontvangt u 1 euro extra korting.

Wanneer u een reservering maakt op de website ontvangt u de hoogst mogelijke korting uit uw spaarpot die kan oplopen tot 75 Euro extra korting, dus bovenop eventuele andere reeds bestaande kortingen.

Voor elke gemaakte boeking ontvangt u weer 25 euro in uw spaarpot en kunt u opnieuw vrienden uitnodigen voor extra korting. Heeft u niet uw hele tegoed verbruikt bij uw boeking? Geen probleem dit blijft gewoon in uw spaarpot zitten voor een volgende boeking.

Voor de meeste huizen gelden de volgende kortingen:

  • - Bij verblijf korter dan een week: geen extra korting
  • - Bij verblijf van 1 week: 10 – 55 Euro korting
  • - Bij verblijf van 2 weken of langer: 20 – 75 Euro korting

Niet voor elke woning en elke periode kunt u de maximale korting krijgen. Uw maximale korting staat altijd bij de woning vermeldt en deze zult u ontvangen wanneer u een boeking maakt.

Naar boven